Houten Trappen Antwerpen

Welkom bij  CP-Trappen: de specialist in houten trappen gevestigd in het noorden van Antwerpen

Een trap is de spil van uw woning en maakt volwaardig deel uit van het interieur. Een houten trap is tevens een staaltje van grote technische complexiteit, zowel wat ontwerp als realisatie betreft. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken en de uitvoering ervan toe te vertrouwen aan een vakman. CP-Trappen biedt u dan ook een professionele vakmanschap aan voor het realiseren van uw houten trap, zowel wat het ontwerp, uitvoering als afwerking betreft.

Historiek

In 2002 werd onder impuls van Philip Cruysweegs de éénmanszaak CP-Schrijnwerkerij en Trappenmakerij opgericht. CP-trappen was toen gevestigd in Brecht regio Antwerpen.

Wat in eerste instantie bedoeld was als het uitoefenen van algemene schrijnwerkerij, specialiseerde Philip Cruysweegs zich al spoedig in het maken en plaatsen van houten trappen.

Door het toenemend succes werd in 2006 een nieuwe en grotere lokatie gezocht te Kapellen. Ook het aantal personeelsleden werd uitgebreid van 1 naar 5 werknemers.

In 2007 werd CP-Trappen bvba opgericht.

In 2010 werd op de Leugenberg 165/1 in Ekeren in het noorden van Antwerpen de toonzaal geopend. Hier kan men uit een brede waaier aan mogelijkheden een juiste keuze maken voor het ontwerp van uw houten trap.

Eind 2017 verhuisden wij ook onze showroom en kantoren naar de industriezone Starrenhof in Kapellen.

website door Koen Michielsen bvba